Selecteer een pagina

Welkom bij ICTadmin!

De naam zegt het al, bij ICTadmin zijn de twee belangrijke diciplines van ICT en Administratie bij elkaar gebracht om de hoogste kwaliteit te kunnen behalen in de wereld van de moderne boekhouding en bedrijfsadvies. Wij werken in kleinschalige teams van vakbekwame professionals die zijn verdeeld in verschillende afdelingen van administrateurs, belastingadviseurs en ICT-ers.

Wij staan allemaal klaar voor u, want het persoonlijk contact met onze cliënten staat voorop. Uw belangen zijn bij ons het uitgangspunt. En onze uitdaging, niets is ons te gek. Onze klantenkring loopt uiteen van ZZP-ers, Vrije Beroepers tot MKB ondernemingen.

Bijvoorbeeld:
* ICT-bedrijven
* Rijscholen
* Juweliers
* Tandartsen
* Advocatenkantoren
* Handelsbedrijven
* Klussenbedrijven (bouw, dakbedekking, elektra, renovatie, stukadoor, timmerwerk).
* Autobedrijven / Garages
* Horeca (restaurant, snackbar en cafetaria)
* Telecom bedrijven
* Internetcafés

Een aantal van deze bedrijven hebben speciale aandachtspunten bij het voeren van de administratie. ICTadmin heeft daar specialistische kennis voor in huis.

Ook particulieren zijn bij ons van harte welkom. Zoals bijvoorbeeld de partners of familie, vrienden of kennisen van onze ondernemers. Wij kunnen helpen met uw aangifte inkomstenbelasting, toeslagen, bezwaar en beroepsprocedures. Misschien krijgt u wel geld terug van de fiscus! Bel 075-6150322.

Copyright ICT Admin © 2023. All Rights Reserved.