Selecteer een pagina

Inrichten bedrijfsadministratie

Administratiekantoor ICTadmin kan u helpen bij het inrichten van uw administratie.

Daarbij kunnen we adviseren dat u uw administratie zo inricht dat het overzichtelijk is en efficiënt werkt. Omdat we net zo goed thuis zijn in ICT kunnen we u ook letterlijk adviseren in software en hardware zodat u zoveel mogelijk werkzaamheden kunt automatiseren.

Uiteraard kijken we samen met u wat voor u het prettigste werkt.

In ieder geval dient een goede administratie een complete registratie te zijn van de bedrijfsresultaten van de afgelopen boekjaren. Ten minste moet voor de belastingdienst de afgelopen zeven jaren met gemak gereproduceerd worden. Maar daar heeft de ondernemer zelf niet zo veel aan.

Belangrijke informatie voor het management team.

Nog belangrijker is dat uit de secuur vastgelegde gegevens met hetzelfde gemak de cijfers naar voren kunnen worden gehaald waarmee u de onderneming kunt bijsturen. Bijvoorbeeld een verlies- en winstrekening of een monitoring van een startup met kwartaalcijfers.

Indien de automatisering van uw administratie optimaal is, dan is het draaien van de juiste rapporten en conversies ook relatief goedkoop te doen. Meer inzicht over hoe de omzet gerealiseerd is en welke kosten dat met zich mee brengt, leidt tot vervolgens weer tot een efficiënter management. Maar ook kunt u zien of de winstmarges nog naar tevredenheid zijn of hoe productief het personeel is. Gaat u bedrijfsactiviteiten uitbreiden of juist afstoten, daar komt u allemaal snel achter met een druk op de knop indien uw administratie juist is ingericht.

Administratiekantoor ICTadmin richt met name administraties in voor starters en voor bedrijven in een groeistuip. Daar waar een administratie van meet af aan goed moet werken of daar waar geautomatiseerd moet worden om de bedrijfsgroei te kunnen bijhouden. Uiteraard kunnen we ook een bestaand bedrijf opnieuw inrichten / optimaliseren.

Administratieve verwerking van facturen en bonnen kan natuurlijk handmatig. Indien we u helpen om dat proces van boekhoudkundige verwerking te digitaliseren zult u merken dat het u enorm veel tijdwinst oplevert. Denk hierbij aan digitale verzamelfacturen, scannen van inkoopfacturen en bonnen, digitale bankafschriften, elektronisch uitgaande facturatie en een geautomatiseerd voorraadbeheer dat realtime samenhangt met uw administratie.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Copyright ICT Admin © 2023. All Rights Reserved.