Selecteer een pagina

Ondernemingsplan

Een businessplan of ondernemingsplan is een schriftelijke uiteenzetting van de doelstellingen van een onderneming. Met andere woorden, maak uw droom tastbaar of visueel. Zodanig dat een investeerder u begrijpt en u wilt helpen.

Vaak stelt de ondernemer een businessplan op als hij van plan is om een eigen bedrijf op te starten. Via verschillende doelstellingen heeft de ondernemer een stappenplan opgesteld om tot een succesvolle onderneming te komen. Telkens als een doelstelling is behaald, is de kans van slagen groter.

Vakkundige begeleiding

Een startende ondernemer heeft een boekhouder nodig met een gedegen vakkennis van zaken. Administratiekantoor ICTadmin is zo’n boekhouder die u kan helpen met zowel de financiële als tekstuele kanten van uw ondernemingsplan.
Wilt u ook een ondernemingsplan, neem contact op.

Uiteraard komen niet alleen de kansen maar ook de bedreigingen aan bod. Daardoor ontstaat een realistisch beeld. In het financieel verslag komt aan de orde wat er allemaal nodig is om het bedrijf uit te kunnen oefenen, wat er nodig is om dat vervolgens allemaal te financieren en wat de verwachting is van de te behalen omzet.

Als Administratiekantoor ICTadmin dat allemaal voor u op een rijtje heb gezet, zijn banken soms bereidt om een deel van het startkapitaal te financieren, (max 66%), omdat ze dan inzicht hebben in de prestaties en/of de potentie van een onderneming.

Mogelijk komt de ondernemer ook nog in aanmerking voor het actuele crowdfunding of financiële hulp van een Kredietunie. Particulier beleggers, institutionele beleggers en ondernemersverenigingen helpen ondernemers vandaag de dag met financiële middelen.

Bel 075-6150322 voor een vrijblijvende afspraak.

Copyright ICT Admin © 2023. All Rights Reserved.