Selecteer een pagina

Budgetteren

Door het maken van een begroting krijgt u inzicht in uw financiën. Budgetteren is daarbij een proces waarbij het uitgavenpatroon in kaart wordt gebracht en dientengevolge wordt vergeleken met de inkomsten.
Indien er een structureel tekort is iedere maand, weet men via de budgettering waaraan er gesleuteld moet worden. Zodanig dat de uitgaven weer worden gedekt door de inkomsten en de onderneming kan gaan groeien.
Ook is het mogelijk om te bepalen of en hoeveel er over blijft aan het eind van de maand om een nieuwe investering mee te financieren.

Ruimte voor een innovatieve investering

De basis van zo'n investering wordt gevormd door een aflossingsschema. Zo’n aflossingsschema zal moeten corresponderen met de gebruikelijke looptijd van een financiering en de te verwachten afschrijving en restwaarde van het gefinancierd object.

Het maandbedrag van het aflosschema aan aflossings- en rentetermijnen kan dan worden ingepast in de budgettering en dan moet het eindresultaat positief blijven.

Administratiekantoor ICTadmin kan u helpen met budgetteren. Neem contact met ons op.

Vaak komt het helaas ook voor dat medewerkers door omstandigheden het overzicht verliezen over de persoonlijke financiën. Het kan best zo zijn dat deze medewerkers eigenlijk voor uw bedrijf van groot belang zijn. Zonder stress als gevolg van financiële tegenvallers in de privésituatie functioneren ze efficiënter.

Dan kan het voor u van groot belang zijn dat wij uw medewerkers helpen met budgetteren, of hulp bij schulden of contact maken met de juiste instanties die de schuldenproblematiek voortvarend aanpakt.
Bel mij gerust. 075-6150322

Copyright ICT Admin © 2023. All Rights Reserved.